Kyndelsmessefest 2/2 og karneval 3/2

Kommende helg er det fest i menigheten både fredag 2. februar og lørdag 3. februar:
KYNDELSMESSEFEST 2/2 kl. 18 (messe) og 19 (fest)
Fredag 2. februar på festen for Herrens fremstilling, tradisjonelt kalt kyndelsmesse (fra det latinske missa candelarum – lysmesse) feires høymesse kl. 18.00 med påfølgende fest i menighetslokalet ca. kl. 19. Tradisjonelt markerte kyndelsmesse den endelige avslutningen av juletiden, og fortsatt er dette dagen da juletreet og krybben tas ned på Petersplassen og i mange menigheter ( i alle fall krybben). Messen denne festdagen starter med en høytidelig velsignelse av lys og prosesjon inn i kirken med tente lys som på mange måter peker frem mot påske (i St. Olav starter vi prosesjonen inne i kirken – se den nye messeboken for alternativene).
Ta med mat og drikke til felles bord. Send gjerne en epost til tonsberg@katolsk.no om du ikke har skrevet deg og hvor mange du kommer med på flipover i menighetssalen, så vet de som dekker bord omtrent hvor mange de skal dekke til. Alle er velkommen, også om en ikke har sendt epost eller skrevet seg opp!

KARNEVAL 3/2 kl. 15
St. Elisabethsøstrene arrangerer karneval for store og små lørdag 3. februar kl. 15.00 i menighetslokalet. Kostyme er inngangsbilletten, og alle er hjertelig velkommen!

Gi gjerne beskjed til sr. Karolina på telefon 412 52 224 eller epost, karolina@stelisabeth.katolsk.no om du kommer – da vet søstrene hvor mange de skal planlegge mat til!