Kirkeakademiet om Tønsbergs katolske kirker!

Mandag 28. november kl. 19 er siste samling i Tønsberg kirkeakademi denne høsten.

Det er et kinderegg av en foredragskveld. Hovedforedraget er ved arkeologi Jan Brendalsmo som i fjor ga ut sin fantastiske bok om Tønsbergs middelalderkirker (Tønsberg i middelalderen) i anledning byens 1150-års jubileum. Ingen kjenner byens middelalderhistorie bedre enn Jan Brendalsmo, og gjennom ord og bilder tar han oss med tilbake til tiden da Tønsberg var kongeresidens og en av landets viktigste kirkeseter. Vi får også besøk av Per Brun fra Stiftelsen Gamle Tønsberg som har med seg gipsmodellene av de gamle middelalderkirkene. Til sist får vi en aldri så liten urpremiere på noen nye viser om hver av de gamle kirkene framført av Steinar Høiback. Velkommen til advent i Tønsberg kirkeakademi!

Inngang: kr. 100. Medlemmer og studenter har gratis
adgang til alle arrangementer. Medlemskap:
kr. 250 pr. år / kr. 150 pr. semester. Medlemsskap
tegnes på møtene eller ved å betale inn til Tønsberg
kirkeakademis konto: 2420.22.06413. VIPPS: 87786