Katekese

PÅMELDING TIL KATEKESEN
Skoleåret 2022/2023 

Velkommen til et nytt katekeseår! Vi i katekesen gleder oss veldig!

VIKTIG Å VITE: For å konfirmeres skal man ha gått til forberedelse i to år,  både i 8.klasse og i 9.klasse. Det samme gjelder førstekommunion: Her er det også to års forberedelse. 2.klassingene melder seg på med minst én foresatt til Familiekatekesen. Hele familien er hjertelig velkommen til å være med.

Nytt fra høsten er barnekor. Barn fra 1. – 7.klasse ønskes velkommen. Det koster ikke noe ekstra  være med hvis man allerede er med i katekesen og har betalt kontingent til en av katekesegruppene.

Frister: Påmelding og kontingent for alle grupper i katekesen har siste frist den 6.september. Det kan være lurt å få det gjort så fort som mulig. Konfirmantkatekesen har allerede oppstart FØR den 6.september. Både 8.kl og 9.kl begynner helgen 3. og 4. september. For mer informasjon: Se infobolken i begynnelsen av hvert påmeldingsskjema.

Pass på å skrive ut påmeldingskjemaene (inkludert informasjonen øverst i skjemaet/skjemaene du/dere fyller ut FØR dere sender disse inn.

BARNEKOR FOR ALLE FRA 1. til 7.KLASSE.
Påmelding er HER

FAMILIEKATEKESE OG FØRSTKEOMMUNION FOR 2.KLASSE (samme gruppe) – 2022/2023, påmeldingen er HER

FØRSTEKOMMUNION for 3.klasse –  2022/2023, påmeldingen er HER

TWEENS: 4. – 7.klasse – 2022/2023, påmelding er HER

KONFIRMASJONSUNDERVISNING for 9.klasse – 2022/2023, påmeldingen er HER.

KONFIRMASJONSUNDERVISNING for 8.klasse – 2022/2023, Påmelding er HER

————————————————————————————
Påskens gjettekonkurranse for katekesen:
Hvor mange perler var det her?
Riktig svar: 698 perler
Takk til alle som deltok i konkurransen!!
Alle som ikke får 1., 2. eller 3. plass får en trøstepremie.
ALLE PREMIER kan hentes på kontoret første påskedag etter messen, eller dager når kontoret er åpent neste uke (tirsdag – fredag fra kl 10 – 14), eller hvis man kommer til kirken til andre messer. Alle premier er markert med navn og ligger på kontoret.
Førsteplassen går til Hanna Majewska som gjettet det var 685 perler. GRATULERER!!!
Andreplassen går til Kacper Pazdziora som gjettet det var 560 perler. GRATULERER!!
Tredjeplassen går til Nojus Monkevicius som gjettet det var 350 perler. GRATULERER!
HVORFOR VAR DET EN SLIK GJETTEKONKURRANSE lurer du kanskje på. Hvorfor akkurat perler i en eske slik -??
FORKLARING: I katekesen har vi holdt på å lage noe som heter Messearmbånd. Det er et armbånd med seks forskjellige perler, der hver perle representerer en del av messen. Dette er for å lære messens deler og hva vi skal si bedre. På katekesetavlen i menighetslokalet henger plakaten med messeperlene. Ta en titt! Tusen takk til Elisabeth W. Hansen som laget en så flott presentasjon av disse!!!!
Perlene i esken var de perlene vi ikke trengte  (fargene vi ikke trengte) for å lage messearmbåndene.  Så ble det en konkurranse ut av dette, da.
Juletrefesten 2022 
Dette året ble det juletrefest ute etter en fin feiring av messen til de hellige tre konger (Herrens Åpenbaring). Bilder kan sees litt lenger ned på siden her. Ettersom  vi kunne være kun 50 stykk i messen, hadde vi to messer: En på kvelden den 6.januar og en på dagen den 8.januar. Barna ble møtt av de hellige tre konger etter å ha sunget litt rundt juletreet ute. Som avslutning delte kongene (som vanlig) ut godteposer til barna.
Takk til alle som hjalp til og alle som kom !
     
Se julekrybbene barna og familiene har laget!
Det ble litt delte vinnerplasser, for det var så mange fantastiske krybber!!! De øverset bildene er fra de to som fikk førsteplassen. Her kunne familiene lage krybbene sammen. Familien til Franciszek Banach (v)laget krybbe sammen og Hanna Majewska (h) laget krybbe helt selv. Tusen takk til alle for fantastisk innsats!!!
De andre krybbebidragene sees litt lenger ned på siden her: 2.plassene (delt av 3 stk), 3.plassen og mange 4.plasser.
  ,            
Katekesekoordinator:
Terese Arpas Ranek,  terese.ranek@katolsk.no, tlf. 404 51 985
Kontortid på menighetskontoret: onsdager kl. 10.00-18:00