Stor konkurranse for barn og barnefamilier

Har dere julekrybbe til jul? De fleste har det.
Utfordring: Nå skal vil lage noe som ligner, men det skal IKKE handle om at Jesus blir født, det skal være scener fra de forskjellige tingene som hendte med Jesus i den stille uke (palmesøndag, skjærtorsdag og/eller langfredag) og/eller påskeaften/påskedag).

Tenk deg at du lager noe med omtrent lik størrelse med en julekrybbe, men det du lager viser noe av det som skjedde med Jesus på en eller flere av disse dagene i den stille uke og påsken. Du/dere kan lage enten bare én scene (f.eks. scenen når Jesus rir inn i Jerusalem, eller når han spiser med disiplene sine, eller blir korsfestet, eller står opp fra de døde), eller du kan kombinere noen av disse slik vi ser flere av de tingene som hendte med Jesus samtidig. Vi har allerede fått noen gode bidrag, for førstekommunionsbarna har allerede fått informasjon om dette. Her oppfordrer vi likevel alle barn og barnefamilier til å bli med.

Ett kriterium: IKKE LAGE ET FLATT BILDE, MEN LAG FIGURER AV NOE DERE HAR HJEMME, KANSKJE NOE UTE DERE FINNER I NATUREN (Vær kreativ!)

Frist: (Ny frist): Langfredag (2. april)

Hvordan deltar du: SEND BILDE AV DET DU HAR LAGET SAMMEN MED DEN/DE SOM HAR LAGET DEM (i samme bilde). Send til terese.ranek@katolsk.no

PREMIER: PÅSKEEGG SOM KAN HENTES PÅ PÅSKEAFTEN, 1. PÅSKEDAG ELLER 2.PÅSKEDAG (etter avtale med Terese)

Vinnerne blir kontaktet, og hvis vi får tillatelse til det, så får vi bildet av vinnerne på nettsiden vår.

OPPFORDRING – Dette kan gi dere ideer til hva dere skal lage:
Se gjerne på noen av disse lenkene (nedenfor her) sammen med familien i den stille uke og påsken:
The First Easter Norwegian (bibleforchildren.org)

April – Bli Lys!

Evangelieforklaring – Bli Lys!