Oppstart av trossamtaler for alle som tenker på å konvertere

Vil du bli katolikk, eller lurer du på om du skal bli det? Da er dette tilbudet for deg. Tirsdag 17. september kl. 18.45-20.00 starter trossamtaler opp for dem som tenker på å konvertere (for dem som er døpt før, vil det si: å bli opptatt i Den katolske kirkes fulle fellesskap). Samtalene vil pågå annenhver tirsdag frem til jul (17.9., 1.10., 15.10., 29.10. 12.11., 26.11. og 10.12.). Etter jul fortsetter samtalene med sikte på opptagelse i Kirken i påsketiden for dem som ønsker det. NB! Å delta i samtalene er 100 % uforpliktende. Å delta er ingen påmelding til konversjon. Så langt har ca. seks personer meldt interesse.

Samlingene vil bli ledet av Erling Dahle, diakon Sigurd Hareide og p. Johannes Vu Manh Hung (sogneadministrator). Påmelding innen 13. september til: tonsberg@katolsk.no

Det viktigste rådet til dem som tenker på å konvertere er å gå regelmessig i den hellige messe, særlig søndagsmessene. Et annet råd er å lese om katolsk tro, særlig i Den katolske kirkes katekisme. Under samtalene vil vi særlig referere til kompendiet til katekismen (finnes tilgjengelig her).