Innvielsesfest med velsignelse av nytt kirketårn og menighetslokale søndag 22. september

Etter nærmere åtte års arbeid, siden høsten 2016, kan vi endelig invitere hele St. Olav menighet, alle interesserte, samt inviterte gjester til innvielse av nytt kirketårn og nytt menighetslokale i St. Olav kirke søndag 22. september.

Nå ser vi frem til å ta i bruk vårt nye kirketårn og vårt nye menighetslokale til kirkekaffe og sosialt samvær, til undervisning av barn, ungdom og voksne, og til kontor- og møtevirksomhet. I tillegg til store saler som kan deles i fem mindre saler for undervisning og grupper, har vi fått nytt kjøkken, ny garderobe og nye toaletter (inkludert handicaptoalett), samt et skjermet atrium mellom kirken og menighetslokalet.

Program for innvielsesfesten:
11.00 Messe ledet av biskop Eidsvigs stedfortreder, monsignore Torbjørn Olsen, biskoppelig vikar og sogneprest i Stabekk
12.15 (ca.) Velsignelse av kirketårnet og det nye menighetslokalet
12.30 (ca.) Festkirkekaffe i våre nye menighetslokaler med musikalske innslag og mulighet for korte taler
14.00 (ca.) Avslutning

Om menigheten og byggeprosjektet
St. Olav menighet omfatter Vestfold-kommunene Tønsberg, Færder, Horten og Holmestrand, med unntak av den delen som før 2020 var Sande kommune. Totalt har St. Olav menighet ca. 3600 medlemmer med bakgrunn fra over 84 ulike nasjoner.

Byggeprosjektet er finansiert av menighetens sparepenger over lang tid, pågående innsamlinger, støtte fra Oslo katolske bispedømme og fra Bonifatiuswerk i Tyskland. KB arkitekter har tegnet nybygget. Bygg og Maskin AS har vært totalentrprenør. Oslo katolske bispedømme er byggeier og har hatt prosjektledelsen i byggefasen.

Les om hvordan du kan støtte byggeprosjektet her.

Ved spørsmål om byggeprosjektet, kontakt diakon Sigurd Hareide, leder av bygningskomitéen i St. Olav kirke (tlf. 975 21 845).