Terese Ranek skal jobbe 100 % for Kirken

Ny stilling i Kateketisk senter og i St. Olav menighet
Vår mangeårige kantor, Terese Ranek, har siden august 2020 vært ansatt i 20 % stilling i St. Olav menighet som katekesemedarbeider og kantor/musikalsk ansvarlig. Nå har Terese nylig også takket ja til 80 % stilling som katekesemedarbeider for Kateketisk Senter i Oslo Katolske Bispedømme (OKB). Det gir henne mulighet til å fortsette arbeidet som katekesekoordinator og musikalsk ansvarlig i 20 % stilling i vår kirke her i Tønsberg. Les mer om Katektisk senter på deres nettsted katekese.no.

Tereses ansettelse ble offentliggjort helt i begynnelsen av mars på katolsk.no: Kateketisk senter: Ny medarbeider. Hun har ikke begynt å jobbe fullt ut ved Kateketisk senter ennå, da hun følger klassen sin ut skoleåret som lærer på Granly Skole, Eik/Tønsberg. I overgangsperioden denne våren, før hun fra 1. august jobber fullt ut for bispedømmet (80 %) og menigheten vår (20 %), får hun ta ut noen dager permisjon fra lærerjobben slik at hun så smått kan begynne å jobbe seg inn i den nye stillingen ved Kateketisk senter.

– Muligheten til å kombinere katekesearbeid lokalt og praktisk i egen menigheten med det sentrale og administrative arbeidet inne på Kateketisk senter er veldig spennende, sier Terese, og gleder seg til å begynne fullt ut i ny jobb.

St. Olav kirke gratulerer Terese med ny stilling og oss selv med at vi får beholde henne i kateketisk og musikalsk deltidsstilling lokalt!